Aug 21, 2017, 3:17 PM

Кокичета за теб 

  Poetry » Free verse
349 0 0

С разтреперани и уморени пръсти

стиснах нежно и изтръгнах 

от черната животодайна тяхна гръд

в тъмна, топла, лунна нощ

кокичета за теб!

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??