31 мар. 2021 г., 08:49

Кокоша слепота 

  Поэзия
312 0 1

Замръкваме,

неосъзнали смисъла.

Не знаем накъде извежда краят.

И нямаме представа точно колко часа

отделят ни от зазоряване.

Или от пълен мрак?

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??