Mar 31, 2021, 8:49 AM

Кокоша слепота 

  Poetry
309 0 1

Замръкваме,

неосъзнали смисъла.

Не знаем накъде извежда краят.

И нямаме представа точно колко часа

отделят ни от зазоряване.

Или от пълен мрак?

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??