~ ~ ~ (Коледа)
Коледа е.
Толкова моя и толкова ваша.
Свята.
По детски добра.
Скрила копнежи, надежди, очакване
в мъничка ярка звезда.
И ми е светло, нежно и праведно -
топло-напевен рефрен.
Нека са мислите чисти и даващи
с всеки следколеден ден...
© Надежда Маринова Все права защищены