трепнаха на хората сърцата,
коледа е вече тук,
хлопа на вратата - чук-чук-чук!
2. Мечтите се преплитат на големи и на малки хора,
а във небесата светят хиляди звезди на воля.
Под украсените елхички,
със запалени свещички
има светнали и радостни очички!
3. Коледа е Рождество Христово,
единствената свята вечер
в битието ни сурово!
4. Коледната нощ е свята,
всички хора по земята
я посрещат със усмивки по лицата!
© Даяна Кумпелова Все права защищены