9 мар. 2011 г., 10:58

Коледа 

  Поэзия
1219 0 0

В снежните преспи

откривам следите ти... боси

и зная къде си,

и не задавам въпроси.

 

Снегът ще пречисти

душите ни – възрастни вече,

и скрити, мечтите,

ще блеснат във бялата вечер.

 

Във святата вечер,

в която ще станем различни.

И малко по-бели и чисти

и... по-обичани.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??