В снежните преспи
откривам следите ти... боси
и зная къде си,
и не задавам въпроси.
Снегът ще пречисти
душите ни – възрастни вече,
и скрити, мечтите,
ще блеснат във бялата вечер.
Във святата вечер,
в която ще станем различни.
И малко по-бели и чисти
и... по-обичани.
© Румяна Славкова All rights reserved.