23 дек. 2009 г., 23:03

Коледен сладкиш 

  Поэзия » Любовная
1028 0 21

Пресяти чувства в бурни ветрове

с дълбока нежност светло се завръщат,

за да замеся в своето сърце

сладкиш за теб с вълшебната им същност.

Прегърнати оплитам светлини

 и слагам плънка от горещи нощи.

Поръсвам го със падащи звезди,

целувки в парка и усмивки боси.

Отварям пъргаво на Времето пещта

и в огън от години го поставям -

да се пече и в страст, и в самота...

от мен и любовта ми благославян!

© Илияна Каракочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??