Бяла приказна магия,
тъне всичко във разкош.
Градът във своята стихия
очаква коледната нощ.
И сякаш времето е спряло,
лудо бият детските сърца.
Доволни, че навън е побеляло,
се гонят под голямата елха.
Най-ценната и истинска картина,
разтопила всяко ледено сърце.
Загледано в горящата камина,
щастливата усмивка на дете.
Ако имах право на желание,
бих искала да променя света.
И Бог да чуе моето послание
да няма гладни, болни, страдащи деца.
© Камелия Тодорова Все права защищены