26.12.2010 г., 21:29 ч.

Коледна Магия 

  Поезия » Друга
2736 0 3

Бяла приказна магия,

тъне всичко във разкош.

Градът във своята стихия

очаква коледната нощ.


И сякаш времето е спряло,

лудо бият детските сърца.

Доволни, че навън е побеляло,

се гонят под голямата елха.

 

Най-ценната и истинска картина,

разтопила всяко ледено сърце.

Загледано в горящата камина,

щастливата усмивка на дете.


Ако имах право на желание,

бих искала да променя света.

И Бог да чуе моето послание

да няма гладни, болни, страдащи деца.


© Камелия Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дай, Боже!Хубав стих!
  • Ако Бог можеше да чуе твоето послание,и моето послание,и посланието на всички добри хора-светът щеше да изглежда по-хубав за тези деца!
  • Поздравления, хареса ми тази магия
Предложения
: ??:??