КОЛЕДНА МАГИЯ
Коледна магия
пак пристига във града.
Помъчи се и открий я
във щастлива светлина!
Нека заедно със тебе
да повярва и света:
има Коледна магия -
има смях и доброта.
Трябва само да повярваш,
че се сбъдват чудеса
и таз Коледна магия
ще настъпи начаса:
всички Коледни звънчета
радостно ще зазвънят,
светлините на елхата
бързо ще ни ободрят!
... И щом в Коледна магия
вярва вече и света,
ти веднага осъзнаваш,
че и вярва в тебе Тя...
© Ралица Костова Все права защищены