2 янв. 2010 г., 18:07

Коледни звънчета 

  Поэзия » Любовная
492 0 1

Празнични камбани бият.

Коледни звънчета весело

звънят, че нова година е

дошла те ни съобщават.

Усмивка на лицата грее.

Душата ми влюбено през

новата година нека пее.

Жената на живота ми до мен

вечно искам да живее.

Най-прекрасната жена

щастливо да се смее.

Сърцата ни в едно събрани,

влюбени да бъдат во веки.

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??