2.01.2010 г., 18:07 ч.

Коледни звънчета 

  Поезия » Любовна
493 0 1

Празнични камбани бият.

Коледни звънчета весело

звънят, че нова година е

дошла те ни съобщават.

Усмивка на лицата грее.

Душата ми влюбено през

новата година нека пее.

Жената на живота ми до мен

вечно искам да живее.

Най-прекрасната жена

щастливо да се смее.

Сърцата ни в едно събрани,

влюбени да бъдат во веки.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??