23 дек. 2011 г., 11:06

Коледно чудо 

  Поэзия » Другая
768 0 8

 




ЧУДО

 

 

Голямо чудо стана

днеска отзарана…

Цъфна ми в ръцете

голямо бяло цвете…

Светещо, блестящо,

лазурно и искрящо…

Усмихва се чаровно

и милва ме гальовно…

Песен тананика,

омайно чурулика…

Цветето вълшебно

сега е най-потребно…

Чудо то ще стори

в земните простори…

Духовно просветление -

новото преображение…

За мир и просвещение –

между хората – благоволение…

© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??