ЧУДО
Голямо чудо стана
днеска отзарана…
Цъфна ми в ръцете
голямо бяло цвете…
Светещо, блестящо,
лазурно и искрящо…
Усмихва се чаровно
и милва ме гальовно…
Песен тананика,
омайно чурулика…
Цветето вълшебно
сега е най-потребно…
Чудо то ще стори
в земните простори…
Духовно просветление -
новото преображение…
За мир и просвещение –
между хората – благоволение…
© Лиляна Благоева Андреева Всички права запазени
за будните в този късен час –
изпращам приятелска емоция
с обич от мен за всички вас…
Весела Коледа и Щастлива Нова Година на всички вас мои сродни души!