20 дек. 2023 г., 11:25

Коледно чудо 

  Поэзия » Философская
125 0 0

По Коледа се случват чудеса,

явява се звезда на небосклона.
И знае се от древни времена -
магията й влиза в пантеона.

 

От царството на звездния дворец
политат тихо бисери небесни,
в дома на белобрадия светец
преражда се душата в детски песни.

 

А Коледа изправила снага,
величествено гледа своя дар.
От тайнствената сила на жена
се ражда истинският господар.

 

По Коледа се случват чудеса
и всеки носи в себе си звезда.
И знае се от древни времена -
настъпва времето на доброта...

© Наташа Басарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??