25 дек. 2009 г., 14:55

Коледно – Новогодишен поздрав 

  Поэзия » Философская
721 0 5

                                до всички приятели...

 

 Нека често ви среща сполуката сляпа.

 Всяко зло, щом ви види  - да бяга.

 И късметът петите ви нека да хапе,

 като зло куче – тояга!       

© Александър Калчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??