12 дек. 2008 г., 21:25

Коледно посвещение на моите интернет приятели 

  Поэзия » Другая
521 0 0
На Вас, Приятели,
ще посветя тези редове,
ще пожелая
здраве, радост,
коледна омая.
Нека Господ Ви дари
с нови коледни мечти.
Не забравяйте добротата,
изхвърлете ревността и грозотата.
Ще полетя с нова мечта,
ще открадна от небето звезда
за всички Вас, която ще свети
в Коледния час...
  

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??