Dec 12, 2008, 9:25 PM

Коледно посвещение на моите интернет приятели 

  Poetry » Other
520 0 0
На Вас, Приятели,
ще посветя тези редове,
ще пожелая
здраве, радост,
коледна омая.
Нека Господ Ви дари
с нови коледни мечти.
Не забравяйте добротата,
изхвърлете ревността и грозотата.
Ще полетя с нова мечта,
ще открадна от небето звезда
за всички Вас, която ще свети
в Коледния час...
  

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??