7 нояб. 2007 г., 11:43

Колелото 

  Поэзия » Философская
708 0 7
Есента е взела четка
и лудува ли, лудува.
Пъстрата си, цветна плетка
чак до съмнало рисува.

Виж, дървета пременени
в златно, жълто и червено.
В чудни, огнени премени
няма да им е студено.

А когато вън пред прага
и сланата зацарува.
Есента ще ни избяга,
зимата ще забушува.

Ще си спомним лято, есен,
ще отпием от виното.
Пролет ще посрещнем с песен.
... Колелото на живота.


02.11.2007г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??