28 июл. 2009 г., 00:05  

Колет по вятъра 

  Поэзия » Любовная
759 0 15

                                                                                                 

Цяла нощ за тебе търсих думи

и все не са достатъчно добри.

Времето, заспало помежду ни,

покоя на съня ми разруши.

 

Умората по клепките се стича

в солени, малки капчици роса.

Луната пред прозореца съблича

воала си и пречи ми да спя.

 

Листът, изписан с думите по него

(за тебе съчинени от сърце),

намачкан чака някой да го вземе –

да го изхвърли… или да го прочете…

 

Любов не се описва на хартия!

Не се говори с думи – затова

изпращам ти подарък във кутия

от слънчев лъч и лунна светлина.

 

Вятърът до теб с експресна пратка

още утре трябва да го донесе.

Изпращам ти целувката си сладка

и пълното си със любов сърце!

 

 

 

 

© Мартина Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??