Цяла нощ за тебе търсих думи
и все не са достатъчно добри.
Времето, заспало помежду ни,
покоя на съня ми разруши.
Умората по клепките се стича
в солени, малки капчици роса.
Луната пред прозореца съблича
воала си и пречи ми да спя.
Листът, изписан с думите по него
(за тебе съчинени от сърце),
намачкан чака някой да го вземе –
да го изхвърли… или да го прочете…
Любов не се описва на хартия!
Не се говори с думи – затова
изпращам ти подарък във кутия
от слънчев лъч и лунна светлина.
Вятърът до теб с експресна пратка
още утре трябва да го донесе.
Изпращам ти целувката си сладка
и пълното си със любов сърце!
© Мартина Василева All rights reserved.