22 февр. 2011 г., 19:05

Колетна пратка съм 

  Поэзия » Любовная
680 0 5

Ваксинирай ме с мед от глухарчета,

да забравя как звучи тишината в очите ти!

Научи ме да получавам подаръци,

без да си мисля, че трябва да се разплащам с

ЛЮБОВ!

Изтъчи ме като мартеница

от мисли греховни

и ме продай срещу трошица спокоен живот!

Като мелница завърти ме

и не питай дали съм умният вятър

или наивният Дон Кихот!

Като лимон ме истискай,

а после прати ме

в чужд град, без адрес - "До поискване"!

Изпий си чая спокойно,

без отчаяние - ти не си лошата!

Все ще се намери някоя друга

да мине през пощата.

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??