4 дек. 2013 г., 13:54

Колизия в любовта 

  Поэзия » Философская
318 0 0

Това е любовта! Минавайки, посещава,

някой път за по-дълго, друг път – не,

някой път сърдита – друг път прощава,

някога избухне, но понякога преглътне.

 

Тръгне ли си, остават следи трайни,

петна от миналото трудно се трият,

неизвестността безпокои всички тайни,

които се опитват набързо да се скрият.

 

Но винаги се връща и то незабелязано,

една забравяш – с друга се запознаваш,

виновното сърце не остава ненаказано –

но признае ли вината и шанс получава.

 

Винаги се колебаем, мислим, избираме,

но любовта никога няма да блокираме.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??