6 февр. 2011 г., 18:02

Колко... 

  Поэзия » Любовная
641 0 1

Колко малко ми трябва

към тебе в нощта да вървя!

Колко много ти трябва

да обърнеш към мене глава!

 

Остави печална звездата

- самотни стъпки в браздата,

Слънцето тъжно ти свети по пътя

-  съдбата нахално по рамото тупа.

 

Колко малко обич дари

- времето така отреди.

Толкова много ти дадох,

че щастието свое забравих!

© Светлана Талева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??