8 мая 2011 г., 22:00

Колко малко е нужно 

  Поэзия » Другая
1848 1 23

Колко малко е нужно -

да протегнем ръка...

и  да кажем с усмивка

просто - дума добра...

 

Да забравим какво е

от отровни стрели

да умира сърцето

и духа да кърви...

 

Обич нека да стъкне

жар от  светли мечти

и когато се мръкне –

всеки плам да лети...

 

и приятелско рамо,

като фар във нощта

да надигне наздравица,

осветила   мига...

© Михаил Цветански Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??