13 янв. 2004 г., 22:46

Колко малко трябва за да помечтая... 

  Поэзия
2822 0 3

Колко малко трябва за да помечтая...

Две думи са ми нужни само!

Неканен жест на нечии ръце,

една прегръдка с топло рамо,

една усмивка в сияещо лице.

Колко малко ми е нужно само!

Искра любов в моето сърце,

една звезда за мен изгряла рано,

танцуващо в душата ми телце...

© Зорница Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??