Jan 13, 2004, 10:46 PM

Колко малко трябва за да помечтая... 

  Poetry
2817 0 3

Колко малко трябва за да помечтая...

Две думи са ми нужни само!

Неканен жест на нечии ръце,

една прегръдка с топло рамо,

една усмивка в сияещо лице.

Колко малко ми е нужно само!

Искра любов в моето сърце,

една звезда за мен изгряла рано,

танцуващо в душата ми телце...

© Зорница Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??