13.01.2004 г., 22:46 ч.

Колко малко трябва за да помечтая... 

  Поезия
2816 0 3

Колко малко трябва за да помечтая...

Две думи са ми нужни само!

Неканен жест на нечии ръце,

една прегръдка с топло рамо,

една усмивка в сияещо лице.

Колко малко ми е нужно само!

Искра любов в моето сърце,

една звезда за мен изгряла рано,

танцуващо в душата ми телце...

© Зорница Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??