19 сент. 2010 г., 18:25

Колко пъти 

  Поэзия » Любовная
886 0 0

Колко пъти се влюбвах безумно
и си тръгвах с разбито сърце.
Два живота подарък да имах,
все ще губя във твойте очи!

Как се моля за миг да забравя
онзи пламък, във тях дет' гори.
Ще политна свободна, ще зная,
че в други любов за мене мълчи.

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??