19 sept 2010, 18:25

Колко пъти 

  Poesía » De amor
893 0 0

Колко пъти се влюбвах безумно
и си тръгвах с разбито сърце.
Два живота подарък да имах,
все ще губя във твойте очи!

Как се моля за миг да забравя
онзи пламък, във тях дет' гори.
Ще политна свободна, ще зная,
че в други любов за мене мълчи.

© Весела Йотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??