Sep 19, 2010, 6:25 PM

Колко пъти 

  Poetry » Love
892 0 0

Колко пъти се влюбвах безумно
и си тръгвах с разбито сърце.
Два живота подарък да имах,
все ще губя във твойте очи!

Как се моля за миг да забравя
онзи пламък, във тях дет' гори.
Ще политна свободна, ще зная,
че в други любов за мене мълчи.

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??