25 окт. 2008 г., 11:04

Колко съм сама 

  Поэзия » Любовная
620 0 3
 

Всичко ми напомня колко съм сама,

колко съм наивна и колко съм нещастна...

Всеки влак подтиква ме пред него да стоя,

да чакам аз съдбата си, дори да е опасна...

 

Искам да изчезна и никой да не види,

искам да се губя в приказния шум,

тишината да побъркам - даже тя да ми завиди,

че преборих се да изживея своя страшен сън...

 

А кошмарите ми - те не отминават,

остават да разбиват любовта...

Аз живея в сънища- това не го забравям...

... и всичко ми напомня колко съм сама!...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??