27 сент. 2008 г., 19:38

Колко те обичам 

  Поэзия » Любовная
762 0 2
Искам те и без да знаеш,
че по тебе ден и нощ въздишам,
чакам да се върнеш утре,
за да ти покажа 
още от начало
колко 
те 
Обичам!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??