Sep 27, 2008, 7:38 PM

Колко те обичам 

  Poetry » Love
765 0 2
Искам те и без да знаеш,
че по тебе ден и нощ въздишам,
чакам да се върнеш утре,
за да ти покажа 
още от начало
колко 
те 
Обичам!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??