5 нояб. 2014 г., 12:52

Коляното на Каин 

  Поэзия » Другая
811 0 2

 

 Коляното на Каин

Да се съюзим всички необичани деца,
да градим една кула, да говорим един език.
Да се катерим нагоре по Вавилон да детронираме супер-егото,
да прегризем смъртта, да убием блудницата,
да се самоубием със любов
и да легнем при Агнето.
Нашата болест е заразна,
блика от кървавото ни сърце,
като еничари да се върнем да ударим гнездото.
За нас няма сън,
за нас няма слънце,
няма завет и покой за бродещите ни духове.
Мъст дирим и от мъст ще умрем.
Оголете зъби, съберете се в прайд,
свийте юмруци, не бийте отбой,
нападайте всички, нападайте здраво,
нападайте до последен герой.
Мъст дирим и от мъст ще умрем.
Не се завръщайте вкъщи,
ние не сме синове,
от нас не излиза коляно,
от нас се раждат ангели.
Паднали.

© Сатин Роксан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??