2 мая 2019 г., 14:20  

Експерт съм в тази област, ей!... 

  Поэзия » Юмористическая
624 6 7

„Комплект „любов!” – поръчвам на месаря

до лактите ръкавите навил...

„Комплект... какво?!?...”- сащисан проговаря,

чене  увесил  с израз на дебил...

 

„Комплект „любов!”- повтарям, но по-тихо...

Гласът  внимавам да не ми гърми,

че в миг опашката зад мен притихва

и ускорено почва да слухти...

 

„Какво се дзвериш?... И не се втелявай!..

Бедра по-пълнички ми претегли!...”

Примигва той, якáта май го стяга

и под носа молитви си шепти...

 

„Така!... Гърди по-младички ще сложиш...

Не мършави!...От сочните, о кей?...

Внимавай само да не се изложиш...

Експерт съм в тази област, ей!...

 

И не пести  го толкоз  мат`риала!...

Я нежни шийки още!...И сърца!...

Стомахът ми за крехко закопнял е

и трябва някак да го утеша!...

 

Какво не ти е ясно?...Търся тръпка!...

Че той,  животът, само е един!...

За сбогом  дай сега и пет-шест трътки -

по живо-здраво да се разделим!...”

 

© Роберт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Албена, винаги си щедра в похвалите си към мен и аз ти благодаря за подкрепата и доброто отношение!...Ще се старая да не те разочаровам и занапред!...
  • Разсмя ме, Роберт!... Свежо остроумие в изящен стих! Поздравления!
  • Мариана, Веси, Стойчо, Краси, Гавраиле, Ангелче, благодаря ви и се надявам да съм ви усмихнал!
  • Че къде тръпки без трътки?
  • Супер! Експерт и още нещо Благодаря, Роби!
  • Добрият вкус си личи по блюдата с които се утешава 😅!
  • Аз бих казала - не просто експерт, а виртуоз. Благодаря ти, че отново ме усмихна, Роби!
Предложения
: ??:??