„Комплект „любов!” – поръчвам на месаря
до лактите ръкавите навил...
„Комплект... какво?!?...”- сащисан проговаря,
чене увесил с израз на дебил...
„Комплект „любов!”- повтарям, но по-тихо...
Гласът внимавам да не ми гърми,
че в миг опашката зад мен притихва
и ускорено почва да слухти...
„Какво се дзвериш?... И не се втелявай!..
Бедра по-пълнички ми претегли!...”
Примигва той, якáта май го стяга
и под носа молитви си шепти...
„Така!... Гърди по-младички ще сложиш...
Не мършави!...От сочните, о кей?...
Внимавай само да не се изложиш...
Експерт съм в тази област, ей!...
И не пести го толкоз мат`риала!...
Я нежни шийки още!...И сърца!...
Стомахът ми за крехко закопнял е
и трябва някак да го утеша!...
Какво не ти е ясно?...Търся тръпка!...
Че той, животът, само е един!...
За сбогом дай сега и пет-шест трътки -
по живо-здраво да се разделим!...”
© Роберт All rights reserved.