Презирам те безкрайно.
Мразя те потайно.
Чувствата все си крия.
Ни мил си, нито драг. Аз не те желая нито пък за теб мечтая.
Другите все се взират
и какво ли в теб намират?
Ти си опонент, също така и конкурент.
Не искам да те виждам или уважавам.
С поглед презрителен,
но на външност си незначителен?
Бил си секс символ?
Ха ха ха - поредната шега.
По-точно за коя?
За поредната "принцеска" си неустоим.
Поредната омагьосана от теб сега.
Коя ли е подред?
Може би е номер сто и пет.
Казано от мен, ти си много изхабен.
© Гергана Ганчева Все права защищены