8.02.2013 г., 14:04 ч.  

Конкурент 

  Поезия » Друга
553 0 0

Презирам те безкрайно.

Мразя те потайно.

Чувствата все си крия.

Ни мил си, нито  драг. Аз не те желая нито пък за теб мечтая.

Другите все се взират

и какво ли в теб намират?

Ти си опонент, също така и конкурент.

Не искам да те виждам или уважавам.

С поглед презрителен,

но на външност си незначителен?

Бил си секс символ?

Ха ха ха - поредната шега.

По-точно за коя?

За поредната "принцеска" си неустоим.

Поредната омагьосана от теб сега.

Коя ли е подред?

Може би е номер сто и пет.

Казано от мен, ти си много изхабен.

© Гергана Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??