22 июн. 2018 г., 21:25

Кonnichiwa, Торанага сама... 

  Поэзия » Другая
666 4 21

Направо ш`си направя харакири,
че за сепуко трябвали двамина,
то ясно, че в главата вятър свири,
ма чак пък толкоз грозно да се мина?

 

Черешата ни зряла, та презряла,
ще хапна малко, мислех, ще се пазя.
И както лапам и съм се забляла,
със червей във устата се оказах.

 

Затуй сега за мене няма прошка,
я меч подай ми Торанага, сама!
То ясно, че безкрила съм кокошка,
но червеи да ям аз просто няма!

© Надежда Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??