20 февр. 2016 г., 20:24

Континенти 

  Поэзия » Любовная
444 0 0

И все те намирам там,

някъде между

континентите на

живота.

А ти все бързаш да тръгнеш,

защото знаеш, че

когато те няма,

само тогава съм с 

ТЕБ!

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??