3 сент. 2009 г., 15:40

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
313 0 1

Страхувам се отново да те срещна,

страхувам се да видя твоите очи.

И две противоположности се борят в мен,

и мъчат ме - от всичко ме боли!

Боли ме, че не мога да те видя,

затворена стоя в стаята сега

и сам-самотна аз отричам,

но някъде там, дълбоко в моята душа

искам да те видя от прозореца,

до който съм сега!

 

© Мануела Данчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??