Страхувам се отново да те срещна,
страхувам се да видя твоите очи.
И две противоположности се борят в мен,
и мъчат ме - от всичко ме боли!
Боли ме, че не мога да те видя,
затворена стоя в стаята сега
и сам-самотна аз отричам,
но някъде там, дълбоко в моята душа
искам да те видя от прозореца,
до който съм сега!
© Мануела Данчева Всички права запазени