10 янв. 2020 г., 01:11  

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
853 1 1

Копнея да си тук, до мен

да усещам топлия ти дъх

и забравил нощ и ден

да треперя от любовен лъх

 

Да пия твойте устни жаден,

да изпитам от прегръдка нужда,

да съм жив и непредаден,

да усещам, че не си ми чужда

 

Да вярвам в тебе като в Бог,

показал пътя ми насреща,

да чуя звук от меден рог

възвестил една любов гореща.

 

09.11.2003г.

© Деян Антонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??