30 сент. 2008 г., 18:30

копнеж 

  Поэзия » Любовная
627 0 2

Море, аз дълго те жадувах,

при теб дойдох, рискувайки безпаметно.

Когато съм при теб ми се лудува

под палещата красота на лятото.

Обичам да потъвам в синевата на твоите обятия горещи.

При теб с любов изпрати ме съдбата

да ме пречистиш от очи зловещи.

За тебе тялото ми все е жадно,

ти караш ме да се почувствам в рая.

Макар понякога и да си хладно,

аз пак ще те обичам и желая.

© Бояна Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??