Sep 30, 2008, 6:30 PM

копнеж 

  Poetry » Love
624 0 2

Море, аз дълго те жадувах,

при теб дойдох, рискувайки безпаметно.

Когато съм при теб ми се лудува

под палещата красота на лятото.

Обичам да потъвам в синевата на твоите обятия горещи.

При теб с любов изпрати ме съдбата

да ме пречистиш от очи зловещи.

За тебе тялото ми все е жадно,

ти караш ме да се почувствам в рая.

Макар понякога и да си хладно,

аз пак ще те обичам и желая.

© Бояна Драгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??