15 авг. 2007 г., 14:27

Копнеж 

  Поэзия
402 0 0

Слънцето примамливо изгря,
неусетно отмина нощта.
Чашата със шампанско преля,
ала е тъжна моята душа.

Аз търся красивото ти лице
сред всички други жени.
Ти разби моето любящо сърце,
без да кажеш сбогом дори.

Продължавам да виждам насън
твоите прекрасни очи.
В тъмнината, от болка крещя:
"Върни се при мен и прости!"

© Елена Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??