24 окт. 2023 г., 15:58

Копнеж по Бет 

  Поэзия » Любовная
567 0 0

...миcлите ми са при тебе ден след ден,

а теб те няма пак до мен.

Нуждая се от твойта нежност и топлина,

тъй както всички от въздух и светлина.

 

Когато заедно сме аз и ти

и времето започва бързо да лети...,

а любовта ме прави пак да бъда аз,

тоз който може и бурите да спре завчас...

 

...тогава губя почва под краката

и сме само ние на земята...

и сме в друго измерение тогаз

и нищо друго не важи за нас!

 

Правиш ме уверен и щастлив,

желан, обичан, силен и ревнив.

И друга никоя не може с теб

да се сравнява, мила моя Бет!

© Иван Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??