29 янв. 2006 г., 20:31

Копнеж по теб... 

  Поэзия
722 0 2
...И в онзи миг сърцето ми замря,
затихна сякаш всичко в мен,
усмивка,като слънцето изгря,
усмивка,за която аз копнях..

В този миг отказах се от всичко,
само теб да имам за напред..
.И вечно във очакване ще тръпна,
в желание да бъда с теб!

Сърцето ми жадува за любов,
да бъде вечно с теб в живота
и пред нищо няма да се спре,
за да ти докаже любовта!!!
ОБИЧАМ ТЕ...

                                          на 15.09.2004г.

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??